Medisch Afslanken

Efficiënt vermageren onder medische begeleiding – vanaf 16 jaar

Praktisch

Vooraleer we kunnen beginnen aan het vermageringstraject dienen er een aantal testen te gebeuren. Op deze manier kunnen we een goed idee krijgen van de oorzaak van de gewichtstoename.  

Er dient een bloedafname te gebeuren, verder wordt er een ECG van het hart genomen. Er wordt een spirometrie verricht om de longen te kunnen beoordelen. De zuurstofsaturatie wordt gemeten en er wordt een BIA-bepaling verricht. Dit is een bio-electrische impedantie analyse die tot in detail de lichaamssamenstelling meet. 

Nadat al deze onderzoeken zijn verricht zullen de resultaten met u worden besproken en zal er een individueel afslankprogramma opgesteld worden dat aangepast is aan uw specifieke situatie. 

Tarieven

Dokter Belkhouribchia is erkend arts-specialist waardoor de RIZIV terugbetalingscriteria van kracht zijn. 

Dokter Belkhouribchia is geaccrediteerd en niet geconventioneerd.

U betaalt bij de dokter gewoon een consultatie waarvan u het grootste deel van uw mutualiteit krijgt terugbetaald. Hoeveel u terugkrijgt hangt af van uw statuut.

 

Afspraak verzetten of annuleren:

Kunt u, om welke reden dan ook, niet op uw afspraak komen, meld dit dan zo snel mogelijk, bij voorkeur uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch via 0485/895 433 (bericht kan ingesproken worden indien de praktijk gesloten is).

 Op die manier kunnen wij de wachtlijst enigszins beperken: een andere patiënt kan dan in uw plaats geholpen worden.

Als u niet op een consult verschijnt of pas de dag zelf afbelt, kan er een vergoeding aangerekend worden. Deze wordt niet door het ziekenfonds vergoed.

 Nieuwe patiënten die niet tijdig annuleren en niet verschijnen op hun eerste afspraak kunnen geen nieuwe afspraken meer krijgen.

 

Medisch Afslanken

In ons centrum maken we gebruik van verschillende methoden, afhankelijk van uw situatie

Begin vandaag aan een nieuw hoofdstuk in uw leven

Bel voor een afspraak naar

0485/895.433 of maak je afspraak online

De Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) voorspelt een verdere toename van het aantal mensen met overgewicht en obesitas. De chronische gezondheidsproblemen die hiermee gepaard gaan zijn talrijk. Ook de psychologische belasting van zwaarlijvigheid mag niet onderschat worden. 

Medisch afslanken voor een gezond lichaam

Bel voor een afspraak naar: 0485/895.433

Patiënten vanaf 16 jaar

Adres:

Penneveldstraat 1

3500 hasselt